NVK voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVK ledencontent.

Congres

Nieuwe data NVK Congres: woensdag 16 & donderdag 17 december

Het NVK Congres is verplaatst naar woensdag 16 en donderdag 17 december. Wij willen u vragen de ochtend van donderdag 18 juni zo mogelijk beschikbaar te houden in uw agenda. Die ochtend willen we graag inzetten om via een webinar onder andere de Algemene Ledenvergadering wel door te laten gaan.

Programma
De Congrescommissie heeft weer een gevarieerd programma samengesteld voor het 41ste NVK Congres. Een programma voor en door kinderartsen, jeugdartsen, kinder- en jeugdpsychiaters, a(n)ios en onderzoekers. Dit jaar zijn er een aantal bijzondere sprekers geboekt. Mensen die zich met hart en ziel inzetten voor de gezondheidszorg van morgen en daar meeslepend over vertellen. Laat u verrassen en inspireren. 

Het landelijke NVK Congres is de plek waar we ervaringen, kennis en interessante patiënten kunnen delen. Waar geSLAMd wordt en waar we over nieuwe richtlijnen leren (vluchtelingkind). Waar we tips krijgen over dagelijks voorkomende ziektebeelden (bijvoorbeeld lijninfecties en -trombose bij neonaten). We krijgen verhalen te horen van ambitieuze jonge onderzoekers, en er is dit jaar extra aandacht voor vernieuwing in het onderwijs, met een winnaar voor het meest innovatieve idee!

>> Klik hier voor het congresmagazine (met oude programma data)
LET OP: binnenkort volgt meer informatie de wijzigingen in het programma in verband met de nieuwe data in december.